Historien om bloggen

Litt om bloggen

Først kan jeg jo fortelle litt om historien før denne bloggen. Jeg hadde aldri sett eller lest en blogg før sommeren/høsten 2013. Jeg hadde så vidt hørt om det, men likevel rukket å undre over hva dette blogg-greiene var for noe.  «Er det noe å lese?», «Hvorfor snakker folk om det hele tiden?» Dette var spørsmål jeg lurte på. Ikke minst hadde jeg vel egentlig bare hørt om ROSA-bloggere. Ikke forstod jeg greia med det. Hjernedødt, var vel mitt forhåndsdømmende inntrykk. Og dette var nok stort sett basert på andres meninger. Dette var som sagt det eneste forhold jeg hadde til ordet: «Blogg» frem til sommer 2013.

En dag rotet jeg meg inn på bloggen til TEGNEHANNE. For et sjarmerende vesen! Jeg elsket tegningene hennes, og historiene. Jeg sluket bloggen og jobbet meg igjennom alt. Dette ble morgningens høydepunkt, i kombo med en bolle og god kaffe. Det ble den beste start på dagen. Tegnehanne, gjorde så bloggmuren min ble revet og døren åpnet seg på gløtt. Jeg var ikke like lenger så kritisk til ordet: «blogg» .

Etter dette har det ballet på seg! Egentlig ved ren tilfeldighet det også. Jeg googlet «hjemmelaget blomkålsuppe» og VIPS, så var jeg inne på en ny blogg. Jeg ble helt fengslet av denne lette fordøyelige underholdningen. Og det har jeg vært siden.

Brått og overraskende lagde jeg min egen blogg våren 2014, da med en annen adresse  enn denne i dag. Den bloggen er i dag lagt ned. På et senere tidspunkt startet jeg en ny blogg, da via blogg.no hvor jeg blogget om hverdag, trening, ting som inspirerte og gledet meg. Ironisk nok, nesten som en rosa blogg.

Men så har vi kommet til denne bloggen da.

Da jeg høsten 2016 startet på Høyskolen Kristiania på bachelorstudiet, Markedsføring og Merkevareledelse var jeg helt bevisst på at studiespesialisering innen Digital markedsføring var noe jeg så for meg. Endelig er jeg her, og det er i denne forbindelse at denne bloggen er blitt opprettet. Til forskjell fra tidligere blogger jeg har hatt, vil dette bli en blogg der jeg fokuserer mer på fag. Her håper jeg å kunne utvikle meg teknisk, digitalt og spesielt med tanke på innhold.

PS: Du kan også følge studentenes blogger på denne siden HER.

 

Håper du liker det, og kom gjerne med tilbakemeldinger. Konstruktiv kritikk eller ros 😉