Slik ser drømmejobben ut

Etter at jeg begynte å studere får jeg ofte spørsmål fra tidligere kollegaer, bekjente og venner om hva jeg har lyst å jobbe med. Dette er et spørsmål jeg syntes har vært vanskelig å svare på, da jeg ikke har hatt noe klart bilde på akkurat hva jeg har sett for meg å jobbe med. Det eneste jeg har hatt klart for meg er at det må være noe innen markedsføring og merkevarebygging da det er dette jeg studerer. Etter hvert som semestrene har gått, og jeg har fått glede av å ha flere ulike fag, har jeg dannet et bilde på hva som er mest spennende!  Likevel vet jeg enda ikke konkret hva min drømmestilling er.

Det jeg derimot vet, er hvordan min drømmejobb ser ut:

 

Spennende fagfelt

Min drømmejobb er innenfor en eller flere av de temaene jeg syntes er mest spennende. Stillingsbeskrivelsen min innehar noe om markedsføringsstrategier, påvirkning, forbrukeradferd, markedskommunikasjon og/eller digital markedsføring.


Variasjon

Min drømmejobb har variasjon. Den kan godt være prosjektbasert enten for kortere eller lengre perioder, men jeg vil foretrekke fast ansettelse.

 

Utfordringer

At jeg får bruke mine faglige ferdigheter daglig, samtidig som den stadig utfordres slik at jeg kontinuerlig utvikler meg.

 

Å bli verdsatt

Min kompetanse verdsettes av kolleger og evt samarbeidspartnere. Samtidig tillegges jeg ansvar og tillit. Visa versa!

 

Fleksibel arbeidstid

Hele livet har jeg jobbet i stillinger med veldig satte rammer i forhold til arbeidstid og sted. Etter å ha fått smaken på studentlivet, merker jeg at jeg elsker fleksibiliteten og friheten. Det er da jeg jobber best!  Jeg er såpass strukturert og disiplinert at det ikke er en hindring. Fleksibel arbeidstid gir meg rom for å gi alt når jeg jobber som best!

 

GØY

Jeg har det gøy på jobb og gleder meg hverdag til å møte gode kollegaer. Vi jobber for felles mål, og har det gøy på veien for å nå de.

 

Resultater

Jeg elsker mestringsfølelse og se gode resultater. De gir meg skikkelig motivasjon når man ser at man nærmer seg det man jobber mot, men også når man virkelig lærer av feil. Ja, det er skikkelig kjipt en kort stund, men det er EKSTRA boost når jeg tar det med meg og lykkes neste gang!

 

 

Er dette din bedrift?  Da blir jeg glad om du tar kontakt. Jeg hører gjerne mer om dere.

 

 

Innlegget er inspirert av:
Cecilie Henriksen
Lene Nervik

2 Responses

    1. Nå har det kommet litt mer enn bare overskriften, Kp :p
      Skulle gjerne lagt til noen illustrasjoner/bilder, så får se om jeg får laget noen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top